A1 WebTV е бесплатна услуга која Ви овозможува онлајн да ги гледате домашните ТВ канали на Вашиот компјутер/лаптоп, таблет или мобилен телефон, каде и да сте низ Македонија. Услугата е достапна за сите интернет корисници со IP адреса од Р. Северна Македонија.

За повеќе содржина, Ви ја нудиме услугата A1 Xplore TV со која добивате пристап до 40 ТВ канали на Вашиот смартфон, таблет или компјутер/лаптоп. Услугата A1 Xplore TV е достапна за сите корисници со A1 Постпејд SIM картичка, 1 месец бесплатно. Со A1 Xplore TV нема да ја пропуштите Вашата омилена програма, бидејќи можете да ја гледате емитуваната програма од последните 7 дена. Сè што треба да направите, е да се регистрирате на www.A1xploretv.mk и да ја преземете апликацијата достапна за Android или iOS.

Одберете канал


Напомена: Услугата A1 WebTV е достапна само за интернет корисници со IP адреса од Р. Северна Македонија.


© 2023 Сите права задржани. А1 Македонија ДООЕЛ Скопје